Ambitie aan Zet!

Workshops over jouw KernTalenten in de dagelijkse praktijk

We organiseren dit seizoen voor het eerst workshops over de KernTalenten. Met veel plezier helpen we jou te komen tot verdere ontdekking en begrip van jouw KernTalenten in de dagelijkse praktijk!

Deze workshops hebben we tot nu toe gepland:

Donderdag 7 oktober van 15:00-17:00: 'Authentiek profileren'
Hoe zet je je zelf op de kaart? In deze workshop gaan we aan de slag met jezelf profileren. We zorgen dat je weet hoe je jezelf positief, authentiek en op een manier die past bij jouw KernTalenten op de kaart zet.

Donderdag 9 december van 15:00-17:00: 'Zin en onzin van zelfsturing'
Zelfsturende teams zijn ‘trending topic’ vandaag de dag. Wat hebben mensen nodig om zichzelf aan te sturen? Kaders, of vrijheid? En wat is jouw rol als leidinggevende? Een workshop speciaal voor mensen die mensen aansturen.

Donderdag 3 februari van 15:00-17:00: 'Actie en beweging'
Hoe kom jij het beste in beweging, ook letterlijk? En hoe zet jij graag iets in beweging? In wat voor soort beweging beweeg jij je graag? Je raadt het al, een workshop over bewegen. Waar je niet direct moe van hoeft te worden ;).

Elke workshop kost €15,-. Ze vinden plaats op ons kantoor in Zwolle en zijn geschikt voor iedereen die een KernTalentenanalyse heeft ondergaan.

Ben je erbij?

Je bent van harte welkom tijdens deze workshops. We helpen je graag verder om jouw KernTalenten verder te ontdekken, dieper te begrijpen en steeds beter in te kunnen zetten.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Disclaimer · Contact
  © 2021 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN