Mensen laten doen waar ze voor gemaakt zijn. Dat is mijn drijfveer. Waarvoor ben je “in de wieg” gelegd, hoe sta je in je volle kracht en leer je alle mogelijkheden zien die er zijn. Kortom hoe haal je privé en zakelijk het maximale uit jezelf.

Ik ben William Lievers (1977) en ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen als loodgieter om vervolgens de bachelor Human Resource Management af te ronden, aangevuld met de driejarige post HBO opleiding bij Phoenix in Utrecht tot coach.
------
Mijn eigen carrière is verre van standaard verlopen en ik heb ontdekt dat plezier en energie in je werk vooral afhangt of je je kunt ontwikkelen en onderscheiden op basis van jouw unieke kwaliteiten. Dus in datgene waar jij van nature al heel goed in bent.

Uitblinken

Als erkent KernTalentenanalist help ik professionals om uit te blinken vanuit hun talenten en om uitdagende stappen te zetten in hun carrière. Wil je hierover met mij doorpraten, leg hieronder je afspraak vast en ik maak graag met je kennis.

Laden...

Waar kan ik je mee helpen?

Je interesse in wat ik doe en hoe ik werk is waarschijnlijk niet voor niets. Ik ben reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

    Bel mij, ik help je graag verder:
    038 380 10 20

Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
© 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN