• Preventief investeren in vitaliteit
  Wij vergroten de veerkracht en vitaliteit van je medewerkers met als resultaat meer productiviteit en innovatie en minder burnouts & verzuim
 • Verbeteren van de eigen vitaliteit
  Wij geven je medewerkers kennis en zelfinzicht zodat ze grip krijgen op hun eigen vitaliteit
 • Vergroten van duurzame inzetbaarheid
  Helpt je medewerker om in het huidige en toekomstige werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren

Vitaliteit / Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit werkt als een persoonlijke batterij. Is de batterij vol, dan beschik je over genoeg energie, ben je vitaal en heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Een batterij raakt leeg door energieverbruik of energie lekken.
------
Via een individuele KernTalentenanalyse geven wij jouw medewerker inzicht op de vier hieronder beschreven elementen.

De geldigheidsduur van een KernTalentanalyse is levenslang. Het is een valide weerspiegeling van je KernTalenten waarop je een leven lang kunt vertrouwen en bouwen.

Fysieke vitaliteit

De mate waarin het lichaam de energie geeft om privé en in het werk optimaal te functioneren. Voldoende beweging, gezond eten en rust en ontspanning op z'n tijd zorgen ervoor dat het lichaam in conditie blijft.

Mentale en emotionele vitaliteit

De mate waarin iemand met emoties kan omgaan, zaken relativeert en reageert op drukke en hectische situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stressbestendigheid.

Zingeving

De mate waarin we ons bezighouden met factoren die ons leven betekenis en meerwaarde geven. Wat vinden we belangrijk, waaruit halen we onze motivatie, inspiratie en voldoening?

Werkplezier

Voelt werken als een plicht of opgave? Haal je er dagelijks voldoening, trots en plezier uit? Werkplezier is onlosmakelijk verbonden met het gevoel op de juiste plek te zitten; de kans krijgen je mogelijkheden en talenten optimaal te benutten, je te ontwikkelen en hiervoor waardering te ontvangen. Wie werkt met plezier, krijgt daar veel energie voor terug.

Altijd een passend vitaliteitsassessment

Wij kunnen alle vragen die je hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of over jezelf voor je beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passende aanpak.
------
Lees hieronder meer informatie over:

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN