Logo Ambitie aan Zet!

Wat zijn je KernTalenten

Danielle Krekels ontdekte dat je favoriete kinderspelletjes en hoe je daarmee speelde, alles zeggen over je dieperliggende, natuurlijke talenten.
------
In haar werkveld werving en selectie van wetenschappelijk opgeleid personeel kwam zij er achter dat ingenieurs een verrassend vergelijkbare speelvoorkeur in hun kindertijd bleken te hebben. Deze vaststelling was de aanleiding voor verder onderzoek.
------
Zo ontdekte ze 23 KernTalenten, met elk hun eigen specifieke componenten. Na meer dan 10.000 diepte-interviews is de KernTalenten-methode stevig empirisch uitgebouwd en verfijnd.
------
Het is geen methode met hokjes waar je als mens in gestopt wordt en waarbij het systeem leidend is. Nee, jij als individu bent het vertrekpunt en het geeft jouw persoonlijke samenstelling van 23 KernTalenten weer.
------
Geen hokjes of archetypes maar vanuit een positieve ervaring de uniciteit van de volledige persoon in kaart brengen. Dát inzicht geven waarmee onze klanten écht en duurzaam geholpen worden. Dat doet de KernTalentenanalyse.

Wat mag je verwachten

Het start met een online vragenlijst als opwarmertje, vervolgens wordt je in twee uur uitgevraagd over je spelactiviteiten uit je kindertijd. Met een diepte-interview lopen we dan in vogelvlucht door je leven.
------
Op basis van deze informatie ontvang je een uitgebreide analyse op je deurmat die we nabespreken. Om je inzichten te concretiseren nodigen we je gedurende een jaar drie keer uit voor een verdiepingssessie.
------
Waar nodig ondersteunen wij in de loopbaanstappen, het optimaal samenwerken binnen het team en de werving van de juiste medewerkers.

WE PRATEN HIER GRAAG MET JE OVER DOOR
plan direct je afspraak in de online agenda

Gaat dit jou helpen?

Wil je graag ontdekken hoe een KernTalentenassessment bijdraagt aan jouw ontwikkelbehoefte?

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Disclaimer · Contact
  © 2021 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN