Persoonlijk leiderschap

De afgelopen decennia hebben organisaties voor hun mensen gezorgd in de zin van: ‘Wij zeggen wel wat je moet doen en hoe je dat moet doen.‘ De ander was aan zet en er werd geacht dat je volgde. Dit werkte prima in een wereld met lange termijndoelen, vast structuren en werkinstructies en leidde tot overzicht en beheersbaarheid. Maar de wereld met lange termijndoelen, vaste structuren en werkinstructies is niet meer. Verandering is de enige constante factor en daarom wordt er binnen organisaties een steeds groter beroep gedaan op een meer proactieve en flexibele houding. Persoonlijk leiderschap dus.
------
Persoonlijk leiderschap heeft alles te maken met geloof in jezelf, nemen van verantwoordelijkheid, oppakken van activiteiten, constant meer uit jezelf willen halen. De essentie is: wat kan IK hieraan bijdragen in plaats van de ander is aan zet. De één vindt dit prettig, voor de ander hoeft het allemaal niet zo. Want het vraagt nogal wat van je persoonlijke ontwikkeling. Zelfinzicht, weten waar je goed in bent en wat je beter aan een ander kunt overlaten, kritisch durven reflecteren op je eigen handelen, je nek uitsteken voor iets dat jij belangrijk vindt.
------
Persoonlijk leiderschap speelt zich af buiten de comfort zone, zorgt ervoor dat je je eigen potentieel tot ontwikkeling brengt, dat je eruit haalt wat erin zit. Organisaties snakken naar mensen die dit laten zien!

Meer weten? Neem contact op met William Lievers via 06 435 455 34
Lees meer over:
TALENTMANAGEMENT
WENDBAARHEID
VITALITEIT
SAMEN WERKEN
STUREN OP ONTWIKKELING
TALENT IN BEELD
BINDEN VAN TALENT

Gaat dit jou helpen?

Wil je graag ontdekken hoe onze expertise jou en/of je organisatie verder brengt zodat je al het talent benut?

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Privacy · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN