William Lievers

Waarvoor ben je “in de wieg” gelegd, hoe sta je in je volle kracht en leer je alle mogelijkheden zien die er zijn. Kortom hoe haal je privé en zakelijk het maximale uit jezelf.

Ik ben William Lievers (1977) en ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen als loodgieter om vervolgens de bachelor Human Resource Management af te ronden, aangevuld met de driejarige post HBO opleiding bij Phoenix in Utrecht tot coach.
------
Mijn eigen carrière is verre van standaard verlopen en ik heb ontdekt dat plezier en energie in je werk vooral afhangt of je je kunt ontwikkelen en onderscheiden op basis van jouw unieke kwaliteiten. Dus in datgene waar jij van nature al heel goed in bent.
------
Als erkent KernTalentenanalist help ik professionals om uit te blinken vanuit hun talenten en om uitdagende stappen te zetten in hun carrière. Wil je hierover met mij doorpraten, leg hieronder je afspraak vast en ik maak graag met je kennis.
IK PRAAT HIER GRAAG MET JE OVER DOOR

Elma Lievers

Ik begeleid en inspireer professionals bij bewustwording van hun unieke eigenschappen en dromen en help hen om deze ook daadwerkelijk in te zetten en vorm te geven

Ik ben Elma Lievers (1981) en ik geloof dat wanneer je werkt vanuit je eigen kwaliteiten en talenten, er meer mogelijkheden ontstaan en de wereld om je heen mooier wordt. Vanuit die bevlogenheid  begeleid en inspireer professionals bij bewustwording van hun unieke eigenschappen en dromen en help ik hen om deze ook daadwerkelijk in te zetten en vorm te geven.
------
Soms betekent dat het roer totaal omgooien Maar het kan ook zijn dat je op dezelfde weg verder gaat met een duidelijkere focus, een sterker profiel en handvatten om die koers vast te houden.
------
Anderen omschrijven mij als analytisch, betrokken, gedreven, communicatief sterk in afstemming op persoon en situatie, goede luisteraar, daadkrachtig en motivator.
IK PRAAT HIER GRAAG MET JE OVER DOOR
of lees meer over:
UNIEKE AANPAK
TALENT
KENNISMAKEN

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Privacy · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN