Logo Ambitie aan Zet!

Opleiding tot KernTalentenanalist

Start 17 september 2021 in Zwolle

Praktische informatie
Theorie:
17/09, 24/09, 01/10 & (dinsdag) 12/10
Practica:
29/10, 12/11, 26/11 & 03/12
Toepassingsdagen:
17/03/22 & 16/06/22
Mondelinge proef:
17/12, voor- of namiddag
Tijd
09:00 – 17:30
Locatie
Zwolle
Investering
€ 5150,- excl. btw

Ben je leidinggevende, HR-professional, psycholoog, coach, loopbaanbegeleider, therapeut, zorgcoördinator of begeleid je mensen in een andere rol?
------
Met de KernTalentenmethode bied je mensen een diepgaand zicht op hun aard, potentieel én intrinsieke motivatie. Dat helpt hen - en jou - om hun problemen aan te pakken en op te lossen.
------
Een KernTalentenanalyse zet mensen vanuit een positieve insteek in hun waarde en kracht. De resultaten van een analyse geeft mensen goesting om zichzelf (weer) op de rails te zetten.
------
Daarnaast geeft een KernTalentenanalyse perfect zicht op wat mensen energie geeft en kost, en wat hun ogen doet blinken of juist niet. Het aansluitende gestructureerde diepte-interview biedt inzicht in de normen en waarden, competenties en andere belangrijke factoren die kunnen spelen.

Als leidinggevende of HR-professional wil je uiteraard de juiste M/V op de juiste plaats, nu en in de toekomst. Je wilt concreet en met de juiste kennis van zaken adviseren of je team aansturen om het best in elke medewerker naar boven te halen en om op een fijne manier snel resultaten te boeken. Bovendien wil je weten welke talenten je voor de toekomst precies in huis hebt.
------
Als coach wil je liefst geen kostbare uren verliezen om slechts mondjesmaat zicht te krijgen op de drijfveren, talenten, persoonlijkheid, motivatie, competenties, normen & waarden … van je coachee. Je wil natuurlijk graag meteen aan de slag zodat je werk sneller vruchten afwerpt.
------
Als psycholoog, arts of (para)medisch hulpverlener wil je mensen concreet bijstaan om hun problemen te helpen oplossen en mik je natuurlijk op hun vrijwillige en gemotiveerde medewerking.

Als KernTalentenanalist neem je een volledige analyse af en breng je de 23 KernTalenten in kaart en schrijf je een persoonlijk en professioneel analyseverslag.

Aanmelden of meer informatie?

Graag horen wij je vragen over de KernTalentenmethode en/of  de opleiding.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Privacy · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN