• Helder advies over ontwikkelmogelijkheden
  Wij doen duidelijk en onderbouwd uitspraak over het potentieel van je medewerker en geven tips hoe jij je medewerker kunt coachen
 • Voor toekomstbestendige personeelsplanning
  Wij matchen het ontwikkelpotentieel van je medewerkers aan de strategische doelstellingen van de organisatie en adviseren je
 • Altijd maatwerk
  Voor elke ontwikkelingsvraag een passende aanpak

Professionalisering / Ontwikkeling

Als ambitieuze werkgever kijk je steeds vooruit en zorg je dat jouw organisatie continu in ontwikkeling blijft. Hierbij is het van groot belang dat je mensen meegroeien en in staat zijn te anticiperen op verandering. Het is daarom belangrijk om met hen in gesprek te blijven over wat zij willen en kunnen.
------
Via een individuele KernTalentenanalyse brengen wij in kaart over welk potentieel je medewerkers beschikken en welke vervolgstappen zullen leiden tot een gezonde groei en ontwikkeling. Maar ook worden burn - en boreout risico inzichtelijk zodat dit preventief kan worden opgepakt.
------
Aan de hand van de resultaten krijg je een gefundeerde uitspraak over het potentieel van je medewerker. Na het onderzoek ontvang je een helder rapport met een goed onderbouwd advies.

De geldigheidsduur van een KernTalentanalyse is levenslang. Het is een valide weerspiegeling van je KernTalenten waarop je een leven lang kunt vertrouwen en bouwen.

Win-win situatie met ontwikkelassessments

Een ontwikkelassessment kan een open karakter hebben, omdat jij wilt weten hoe je medewerker zich het beste kan ontwikkelen. Maar het onderzoek kan ook toegespitst worden op een specifieke functie.
------
Met de antwoorden in de hand kun je beleid voeren waarmee het volle potentieel in de organisatie wordt benut. Tegelijkertijd zorg je dat je mensen gemotiveerd blijven en zich voortdurend uitgedaagd voelen, een win-win situatie dus.

Altijd een passend ontwikkelassessment

Wij kunnen alle vragen die je hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of over jezelf voor je beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passende aanpak.
------
Lees hieronder meer informatie over:

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN