• Vergroot je kansen op succes
  Inzicht in jezelf vergroot je persoonlijke effectiviteit
 • Ontdek je blinde vlek
  Stel vast waar je nu staat en welke stappen je zullen helpen vérder te komen
 • Sparren met een onafhankelijke coach
  Sparren met een onafhankelijke coach zorgt voor nieuwe inzichten

Waar liggen je kansen als ondernemer?
Onderwerp jezelf aan de test!

Als ondernemer heb je één hoofddoel: je wilt jouw bedrijf succesvol runnen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe je product of dienst in de markt staat, maar ook grotendeels van jezelf. Omdat je sterk op jezelf bent aangewezen is het belangrijk om te weten wie je bent en wat je sterke en zwakke kanten zijn.

De geldigheidsduur van een KernTalentanalyse is levenslang. Het is een valide weerspiegeling van je KernTalenten waarop je een leven lang kunt vertrouwen en bouwen.

Leer je kwaliteiten benutten!

Het ondernemersassessment door middel van een KernTalentenanalyse bied je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen als (toekomstige) ondernemer. Dit zelfinzicht kun je gebruiken om je kwaliteiten ten volle te benutten en doelgericht te werken waarbij je rekening houdt met je aandachtspunten. Ook kan het je helpen bij het uitwerken van je businessplan, waarin je de koers voor de toekomst bepaalt en welke rol je daarbij speelt.

Altijd een passend ondernemers assessment

Wij kunnen alle vragen die je hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of over jezelf voor je beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passende aanpak.
------
Lees hieronder meer informatie over:

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN