Haal alles
uit je werk
en je team

In je werk heb je naast je (vak)kennis en vaardigheden, een heldere persoonlijke professionele identiteit nodig. Wat maakt jou uniek, waar sta je voor en hoe pak jij het best zaken aan.
------
Heb je dat scherp dan maakt jou dat daadkrachtig en draag je optimaal bij aan de groei van jezelf maar ook van de organisatie waarin je werkt of gaat werken.
WE PRATEN HIER GRAAG MET JE OVER DOOR
plan direct je afspraak in de online agenda

KernTalenten

Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen maar speelt graag met Lego omdat het creatief is. ‘Spelen met Lego’ spreekt zijn aard, potentieel en intrinsieke motivatie aan om functionele dingen te creëren.
------
Dit inzicht, dat kinderen hun persoonlijkheid veruiterlijken in de keuze van hun speelgoed, activiteiten en sport, is de sleutel van onze aanpak.
------
Op basis van je favoriete speelgoed en de spelletjes die je als 4 tot 12 jarige het liefst speelde bepalen we jouw KernTalenten-profiel. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien gek maar een kind veruiterlijkt zijn persoonlijkheid in de manier waarop het speelt en sport.
------
Het levert je een haarscherp inzicht op van jezelf. Je bent namelijk geen stereotiep of een kleur maar een unieke combinatie van 23 KernTalenten die allemaal van klein tot sterk in je leven spelen en jou uniek maken ten opzichte van anderen.

ACHTERGROND VAN DE KERNTALENTEN
De kracht van William is dat hij een fijn persoon is in de omgang, iemand die je kan vertrouwen en die oprecht geïnteresseerd is.
Eelco Bakker - De Noorderlingen | OndernemersFabriek Drenthe

Hoe werkt het

Als je je sterke KernTalenten kunt inzetten krijg je daar vanzelf energie en zelfontwikkeling voor terug. Je komt makkelijk in de ‘flow’ en geniet persoonlijke en professionele voldoening.
------
Een situatie of opdracht waar je je sterke KernTalenten niet kunt inzetten, leidt snel tot verveling en het gevoel iets te missen.
------
Een situatie of opdracht waarin je vooral je kleine KernTalenten moet aanspreken, vraagt veel extra energie. Het zal je overigens moeilijk vallen om in zo’n situatie echt uit te blinken.
------
Vaardigheden die niet door jouw KernTalenten worden gedragen, zijn veel moeilijker aan te leren en geven je minder voldoening. Bovendien leiden ze zelden tot meer dan een gemiddeld niveau.

ALLES OVER DE AANPAK
"William is een slimme rustige trainer die met een mooie methode je helpt de kern van je verhaal te vinden en scherp te omschrijven. Dit helpt je om te gaan werken en leven vanuit je kwaliteiten zodat je op een gezonde manier jezelf profileert in je werk of bedrijf."
Patricia De Sain-Innemee - HR (interim)Manager & Organisatie-adviseur

Redenen waarom je ons om hulp zou vragen:

 • Je wilt je eigen kansen of die van je team volledig benutten.
 • Je wilt jouw eigen onderscheidende kracht of de onderscheidende kracht van je team benutten.
 • Je wilt regie hebben of juist krijgen over je eigen ontwikkeling.
 • Je wilt jezelf of je team sterk neerzetten.
 • Je wilt meer halen uit je eigen werk of uit je team.
WE PRATEN HIER GRAAG MET JE OVER DOOR

Wij werken of hebben gewerkt voor o.a.:

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN