LEVERINGSVOORWAARDEN

Annulering

Onder annulering verstaan we het verplaatsen van het assessment of gesprek, door de deelnemer of de organisatie waar hij of zij werkzaam is.
------
Als Ambitie aan zet! zelf een assessment of gesprek annuleert door bijvoorbeeld ziekte van de analist, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.
------
Ambitie aan zet! hanteert de volgende annuleringsregeling:

 • Ben je verhinderd dan kunnen jij of je organisatie zorgen voor een vervanger. Geef dit minimaal 10 werkdagen voor de start van het assessment aan ons door zodat deze persoon zich kan voorbereiden op de training.
 • Tot 7 dagen voor aanvang van de assessmentdag wordt 50% van de assessment in rekening gebracht.
 • Bij annulering gelijk aan of korter dan 7 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag wordt 100% van de assessmentprijs in rekening gebracht.
 • Meldt je je binnen een jaar aan voor dezelfde assessment die je eerder annuleerde, dan krijg je 50% korting op de dan geldende trainingsprijs.
 • Wanneer je op de dag van de assessment niet verschijnt, wordt dit aangemerkt als annulering. De volledige kosten van het assessment worden in rekening gebracht.

Tarieven en BTW

Al onze assessments en begeleiding worden belast met 21% BTW.

Betaling

De totale tbegeleidingskosten dienen binnen veertien dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan tenzij op de factuur anders staat aangegeven.

Versie: oktober 2015.
Ambitie aan zet
Kamperstraat 17
8011 LJ Zwolle

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN