LEVERINGSVOORWAARDEN

Annulering

Onder annulering verstaan we het opheffen van de inschrijving of het verplaatsen van het startmoment van de training, door de deelnemer of de organisatie waar hij of zij werkzaam is.

Als Ambitie aan zet! zelf een training annuleert door bijvoorbeeld ziekte van de trainer, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Ambitie aan zet! hanteert de volgende annuleringsregeling:

  • Ben je verhinderd dan kunnen jij of je organisatie zorgen voor een vervanger. Geef dit minimaal 10 werkdagen voor de start van de training aan ons door zodat deze persoon zich kan voorbereiden op de training.
  • Tot 7 dagen voor aanvang van de trainingsdag wordt 50% van de trainingsprijs in rekening gebracht.
  • Bij annulering gelijk aan of korter dan 7 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag wordt 100% van de trainingsprijs in rekening gebracht.
  • Meldt je je binnen een jaar aan voor dezelfde training die je eerder annuleerde, dan krijg je 50% korting op de dan geldende trainingsprijs.
  • Wanneer je op de dag van de training niet verschijnt, wordt dit aangemerkt als annulering. Je ontvangt geen certificaat en de volledige kosten van de training worden in rekening gebracht.

Tarieven en BTW

Al onze open trainingen worden belast met 21% BTW. Kan de BTW niet worden verrekend dan is er vrijstelling mogelijk.

Betaling

De totale trainingskosten dienen binnen veertien dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan tenzij op de factuur anders staat aangegeven.

Versie: oktober 2015.
Ambitie aan zet
Bontekoestraat 17
8023 WT Zwolle

Ga terug naar de 1-daagse trainingspagina

  • Heb je vragen?

    Bel mij, ik help je graag verder:
    038 380 10 20

Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
© 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN