Kaarten op tafel

Kerntalenten traject

Kerntalenten traject

In een één op één traject maken we je bewust van je aard, potentieel en intrinsieke motivatie. We kijken samen hoe deze in verhouding staan tot de keuzes die je nu maakt. En we helpen je in een aantal gesprekken om het inzicht toepasbaar te maken.

Ons traject bestaat uit drie onderdelen:

De KTA analyse

De KernTalentenanalyse (KTA) start met een vragenlijst en vervolgens een gesprek van 2,5 uur, je gaat terug naar wat je leuk vond om te doen als kind (4 tot 12 jaar) en van daaruit worden de 23 KernTalenten vastgesteld. Het gaat er dus niet om hoe je nu in je vel zit, hoe je naar jezelf kijkt of de competenties die je hebt ontwikkeld. De uitkomsten geven een nauwkeurig weergave van je aard, potentieel en intrinsieke motivatie en is de laag onder je talenten, competenties en drijfveren. Dit kun je zowel in je werk als in je privé leven toepassen en de uitkomsten gaan een leven lang mee.

De terugkoppeling

We geven je een terugkoppeling over hoe je het rapport kan lezen. De KTA zijn helder, maar we hebben gemerkt dat een aantal begrippen toch om verheldering vragen. Dus blijf goed kijken naar wat je herkent en wat je niet zo goed begrijpt of herkent.

Drie gesprekken

De KernTalentenanalyse (KTA) is het meest waardevol als je ook weet hoe je het kan toepassen. Vandaar dat we minimaal drie gesprekken opgenomen hebben in ons traject. We bespreken met je waar je tegenaan loopt, of waar je juist energie van krijgt. En kijken dan hoe je andere keuzes kan maken. Ieder gesprek kijken we terug naar hoe het gegaan is en helpen we je verder met de vragen die je hebt.

Benieuwd naar jouw KernTalenten? Maak een afspraak om jouw KTA te maken.

Interesse?