NATUURLIJK HEB JE VRAGEN.
MAAR AAN WIE KAN JE ZE STELLEN?

Met één-op-één coaching krijg je mijn scherpe blik. Ik geef je de feedback om vanuit je unieke kracht door te groeien naar je volgende niveau.

Het is eenzaam aan de top...

Als DGA, CEO of manager sta je aan de top en helaas vaak alleen in je besluit. Je wordt geacht zuiver en objectief te zijn in alle belangen die er spelen.

Maak je een verkeerde beoordeling dan kan dat direct grote gevolgen hebben voor je carrièrepad, inkomen, gezin en de organisatie.

eelco"William heb ik de afgelopen jaren ingezet als persoonlijke coach, om te sparren over vraagstukken rond groei, focus, leiderschap. Vanaf het eerste moment was William in staat een ontspannen setting te creëren waarin een open gesprek ontstaat.

Prikkelende en confronterende vragen zorgen er voor dat je écht aan de slag gaat. Maar bovenal is zijn kracht dat hij een fijn persoon is in de omgang, iemand die je kan vertrouwen en die oprecht geïnteresseerd is. Waardevolle eigenschappen!"

Eelco Bakker | Eigenaar Lentezaken

Waar kan ik je mee helpen?

Je interesse in wat ik doe en hoe ik werk is waarschijnlijk niet voor niets. Ik ben reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel mij, ik help je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN