Waarom KernTalentenanalist worden?

Ben je HR-professional, psycholoog, coach, therapeut, loopbaanadviseur, werkzaam in het onderwijs of begeleid je mensen in een andere rol? Dan is de opleiding tot KernTalentenanalist wellicht iets voor jou.
------
Met de KernTalentenmethodiek geef je ze zicht op hun aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Dat helpt hen, en jou, om hun problemen aan te pakken en op te lossen.
------
Mensen worden hiermee in hun waarde en positiviteit gezet. De resultaten van een KernTalentenanalyse laat mensen zichzelf (weer) op de rails te zetten. Bovendien geeft het een goed zicht op wat mensen energie geeft en kost, waarom ze met plezier naar school/werk gaan of juist niet.
------
In ongeveer 2 uur tijd haal je sterktes en zwaktes met een KernTalentenanalyse boven water. Hierdoor ontstaat levenslang geldig inzicht, de wil om positief aan de slag te gaan stijgt zienderogen en het welzijn neemt toe.
------
Je stelt je teams samen rekening houdend met elkaars sterke en kleine KernTalenten. De angel wordt uit discussies gehaald en ze benaderen elkaar vanuit een eerlijk zicht op energiegevers en -vreters. Je zet dan écht de juiste persoon op de juiste plek.
------
De resultaten van een analyse neem je levenslang mee, zoals bij functioneringsgesprekken of persoonlijke ontwikkelingsplannen. En het allerbelangrijkste? Het levert energie op en de motivatie neemt toe, voor jou en je organisatie. Win-win.

WE PRATEN HIER GRAAG MET JE OVER DOOR
plan direct je afspraak in de online agenda
of lees meer over:
UNIEKE AANPAK
OVER ONS
KENNISMAKEN

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Heb je vragen?

   Bel ons, wij helpen je graag verder:
   038 380 10 20

  Home · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Contact
  © 2016 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN