Logo Ambitie aan Zet!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Annulering

Onder annulering verstaan we het verplaatsen van het assessment of gesprek, door de deelnemer of de organisatie waar hij of zij werkzaam is.

Als Ambitie aan Zet! zelf een assessment of gesprek annuleert door bijvoorbeeld ziekte van de analist, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Ambitie aan Zet! hanteert de volgende annuleringsregeling:

Ben je verhinderd dan kunnen jij of je organisatie zorgen voor een vervanger. Geef dit minimaal tien werkdagen voor de start van het assessment  aan ons door zodat deze persoon zich kan voorbereiden op de training.
Tot zeven dagen voor aanvang van de assessmentdag wordt 50% van het assessment in rekening gebracht.
Bij annulering gelijk aan of korter dan zeven dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag wordt 100% van de assessmentprijs in rekening gebracht.
Meld je je binnen een jaar aan voor hetzelfde assessment dat je eerder annuleerde, dan krijg je 50% korting op de dan geldende trainingsprijs.
Wanneer je op de dag van het assessment niet verschijnt, wordt dit aangemerkt als annulering. De volledige kosten van het assessment worden in rekening gebracht.

Tarieven en BTW

Al onze assessments en begeleiding worden belast met 21% BTW.

Betaling

De totale begeleidingskosten dienen binnen veertien dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan tenzij op de factuur anders staat aangegeven.

Download hier onze volledige algemene voorwaarden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Je interesse in wat wij doen en hoe wij werken is waarschijnlijk niet voor niets. Wij zijn reuze nieuwsgierig wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

   Heb je vragen?

   Bel ons, we helpen je graag verder:

   038 380 10 20

   Heb je vragen?

   Bel ons, we helpen je graag verder:

   038 380 10 20

   Heb je vragen?

   Bel ons, we helpen je graag verder:

   038 380 10 20

   Heb je vragen?

   Bel ons, we helpen je graag verder:

   038 380 10 20

   Home · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Disclaimer · Contact
   © 2021 AMBITIE AAN ZET! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN